Double-click here to add your own text.

ZORG


De Persoonlijke Zorg bestaat uit het inzetten van verzorging/verpleging/begeleiding en huishouding.

Al deze diensten zijn natuurlijk ook los in te kopen, steeds meer zorginstellingen maken van ons gebruik om ziekteverzuim of vakantieperiodes op te vangen, ze zijn erg tevreden met onze flexibiliteit.

Wilt u op vakantie komen in Noord-Midden Limburg en hebt zorg nodig? Geen probleem wij leveren de zorg die nodig is en nemen het tijdelijk van uw eigen zorgaanbieder over, zonder extra kosten voor uzelf.

Zie tabblad Van der Valk.


De kracht van Ben Stammen Persoonlijke Zorg,  is in de breedste zin van het woord, dat er maximaal 2 personen worden ingezet.

Bij terminale zorg kunnen we rondom de klok 24-uurs zorg begeleiding bieden ook rondom de klok aanwezig zijn om mantelzorgers te

ontlasten.


Maar al te vaak hoor ik verhalen van mensen waar veel te veel hulpverleners per week over de vloer komen, ingewikkelde planmethodieken bij zorginstanties maken het voor hun bijna onmogelijk om aan persoonlijke zorgverlening toe te komen.

Alle goede initiatieven ten spijt.


Bij mij geen grote aantallen medewerkers, heldere afspraken, u staat centraal en u bepaalt de vorm en de tijdstippen van hulpverlening.

Zelfs wisselende tijden per dag zijn op wens geen enkel probleem.

De "click" tussen klant en zorgverlener is hierbij essentieel, er moet een vertrouwensband ontstaan wat een goed fundament is.


Voor mijn partners in zorg en begeleiding zie www.zorgean.nl

Tel: 085 06 06 084

info@zorgean.nl


Ben Stammen Persoonlijke Zorg


Een dynamische en slagvaardige onderneming actief in Noord-en  Midden-Limburg, die de zorg, gecombineerd met  kwaliteit en benadering, hoog in het vaandel heeft staan.


40 Jaar ervaring in de zorgsector op verschillende vlakken, heeft mij tot de overtuiging gebracht dat de huidige zorginstellingen niet meer kunnen bieden wat de hedendaagse klant vraagt.


Klein zijn en vooral ook blijven in de zorgsector, daaruit bestaat mijn kracht van ├ęcht een op een zorg te kunnen bieden om zo tot zorg op maat te komen.