Double-click here to add your own text.

24-UURS ZORG


Het is alleen mogelijk om met een groep ZZP-ers 24/7 zorg te leveren bij de cliënt thuis of in een instelling, in een één op één situatie.

Deze vorm van zorg wordt rondom de klok ingezet, er is 1 persoon 24 uur bij de cliënt en doet al het overeengekomen werk.


Verpleegkundige zorg van de hoogste kwaliteit bij vormen van dementie, palliatieve/terminale zorg en/of begeleidende situaties.

Ook waar non-stop toezicht nodig is kan deze zorg geboden worden.

Samen met een aantal collega ZZP-ers kan ik hierdoor de continuïteit waarborgen.

De traditionele zorgaanbieder heeft deze mogelijkheden niet.

We worden o.a. ingezet bij Dementie, laatste levensfase, respijtzorg (het ontlasten van mantelzorgers), vakanties van mantelzorgers enz.


Ook als de zorg door een traditionele zorgaanbieder wordt gedaan, kunnen wij samen met hun zorgen dat er rondom de klok non-stop iemand aanwezig is.

We kunnen hierdoor een behoorlijke bijdrage leveren aan het ontlasten van naasten en familieleden, waar dan ook regelmatig dankbaar gebruik van wordt gemaakt.


Bel gerust voor info of om een afspraak te maken om de mogelijkheden te inventariseren.

Voor mijn partners in zorg en begeleiding zie www.zorgean.nl

Tel: 085 06 06 084

info@zorgean.nl


Ben Stammen Persoonlijke Zorg


Een dynamische en slagvaardige onderneming actief in Noord-en  Midden-Limburg, die de zorg, gecombineerd met  kwaliteit en benadering, hoog in het vaandel heeft staan.


40 Jaar ervaring in de zorgsector op verschillende vlakken, heeft mij tot de overtuiging gebracht dat de huidige zorginstellingen niet meer kunnen bieden wat de hedendaagse klant vraagt.


Klein zijn en vooral ook blijven in de zorgsector, daaruit bestaat mijn kracht van écht een op een zorg te kunnen bieden om zo tot zorg op maat te komen.