Wonen

 

Ben Stammen Persoonlijke Zorg

 

Een dynamische en slagvaardige onderneming actief in Noord-en Midden-Limburg, die de zorg, gecombineerd met kwaliteit en benadering, hoog in het vaandel heeft staan.

 

40 Jaar ervaring in de zorgsector op verschillende vlakken, heeft mij tot de overtuiging gebracht dat de huidige zorginstellingen niet meer kunnen bieden wat de hedendaagse klant vraagt.

 

Klein zijn en vooral ook blijven in de zorgsector, daaruit bestaat mijn kracht van ├ęcht een op een zorg te kunnen bieden om zo tot zorg op maat te komen.

 

 

Voor de partners in zorg en begeleiding zie:

 

www.Menzzorg.nl

 

WONEN

 

In de huidige tijd, waarin iedereen gestimuleerd wordt, om zo lang mogelijk in zijn eigen woning te blijven wonen, kom ik bij mensen nogal eens beperkingen tegen.

 

Je woont al jaren in een huis, wat je thuis is, met de daarbij behorende omgeving, sociale contacten, familie en kennissen.

Dit alles maakt dat je, vooral op oudere leeftijd, niet graag gaat verhuizen.

 

Gevolg hiervan is dat beperkingen in de woning op de lange baan geschoven worden.

Beperkingen zoals, badkamer, trap, meerdere etages, tuin, enz. worden lang voor lief genomen, totdat er een moment ontstaat dat het niet meer gaat, regelmatig is het dan al te laat.

Niet alleen kijken naar korte termijn oplossingen maar samen met u vooruit denken en zo de best mogelijke oplossingen zoeken.

 

Door mijn werk als adviseur, o.a. omtrent wonen i.c.m. beperkingen ben ik in staat een passend advies te geven.

Bij alle vragen en wegen die naar De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) verwijzen, kan ik u behulpzaam zijn.

Het bemiddelen naar woningcorporaties behoort ook tot de mogelijkheden.